Teuvo Saarinen Oy Mäntsälä
OTA YHTEYTTÄ
0207 738 820
info@ts-kuljetus.fiETUSIVU

SÄILIÖKULJETUKSET

KAASUKULJETUKSET

RAKENNUSTARVIKEKULJETUKSET

NOSTOPALVELUT

VARASTOINTI

PESU- JA HUOLTO

YRITYS

YHTEYSTIEDOT

UUTISKAISTA

Uutiskaista

4.1.2019

Nimitysuutinen

Miki Saarinen on aloittanut joulukuussa 2018 Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy:ssä rakennustarvike- ja kaasukuljetusten ajojärjestelijänä. Saarisen tavoittaa ajojärjestelylle tutusta numerosta 040 861 73 52. Sähköpostiliikenne kulkee ajojärjestelyyn osoitteella miki.saarinen(ät)ts-kuljetus.fi.

23.12.2018

Rauhallista Joulua 2018

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista Joulua ja menestyksekästä vuotta 2019.

Rauhallista Joulua

21.8.2018

Polttoainekuljettaja Kotkaan

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy tarvitsee vahvistusta kuljettajakuntaan. Tarjoamme työtä oppimishaluiselle ja työtäpelkäämättömälle kuljettajalle polttoainekuljetusten parissa. Auton asemapaikkana on Kotka ja työ sisältää polttoaineiden jakelua pienasiakkaille sekä huoltoasemille lähinnä Kaakkois-Suomen alueilla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja myös viikonloppuisin ajetaan.

Työn tekemiseksi työnhakijalla on oltava vähintään:

- CE-luokan ajo-oikeus
- Voimassaoleva ammattipätevyys
- ADR-säiliöajolupa

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen perinteisessä perheyrityksessä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä jo tänään!

Ari Perttilä
0400-967 561
ari.perttila@ts-kuljetus.fi

24.10.2016

Pitkiin kuljetuksiin

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy kalustolaivasto kasvoi syksyn aikana kolmiakselisella Faymonville Telemax -jatkoperävaunulla. Monikäyttöinen perävaunu soveltuu erikoiskuljetusten ohella myös tavanomaiseen rahtiliikenteeseen. 

Kaksijatkoinen ja kolmella ohjaavalla akselilla varustettu perävaunu venyy jopa 29,2 metriin, joten kyseessä on yrityksen kaikkien aikojen pisin perävaunu. Samanaikaisesti laivastoon saapui myös yhtiömme perinteistä brändiä kantava vetoauto. 

Faymonville jatkorekka

2.5.2016

Säiliökalustoa Kangasalalta

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy on saanut käyttöönsä Kangasalalla toimivan Alumatic Oy:n varustelemia polttonesteajoneuvoja. Uusissa, ympäristövaikutuksiltaan alhaisissa yhdistelmissä on lukuisia turvallisuuutta parantavia ominaisuuksia.

Alumatic

7.9.2015

Saarisen kalustoa Scania Maailma -lehdessä

Scania Maailman toimittaja tutustui keväällä 2015 käyttöönotettuun viisiakseliseen nosturiautoon. Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä.

2.9.2015

Lisää kapasiteettia polttonestekuljetuksiin

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy on ottanut käyttöönsä uuden polttonesteiden kuljettamisessa käytettävän yhdistelmän, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan työtä helpottaviin ja turvallisuutta lisääviin teknisiin ominaisuuksiin. Eurotank Oy:n varusteleman yhdistelmän ominaisuuksiin kuuluu muun muassa lajinsa edistyksellisimpiin lukeutuva sekoituksenestojärjestelmä, alkolukko, kaistavahti sekä adaptiivinen vakionopeudensäädin.kuljetuksia ja logistiikkaa vuodesta 1972 - ts-kuljetus.fi