Teuvo Saarinen Oy Mäntsälä
OTA YHTEYTTÄ
0207 738 820
info@ts-kuljetus.fiETUSIVU

SÄILIÖKULJETUKSET

KAASUKULJETUKSET

RAKENNUSTARVIKEKULJETUKSET

NOSTOPALVELUT

VARASTOINTI

PESU- JA HUOLTO

YRITYS

YHTEYSTIEDOT

UUTISKAISTA

Uutiskaista

22.5.2019

Kuljettajaksi meille?

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy tarvitsee vahvistusta kuljettajakuntaan. Tarjoamme työtä oppimishaluisille ja työtäpelkäämättömille kuljettajille painesäiliö- ja kaasukuljetusten parissa.

- Kuljettaja kaasun jakelukuljetuksiin

Huolehdit kaasupullojen jakelusta ajoneuvotrukilla varustetulla kuorma-autolla lähinnä eteläisen Suomen alueella. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa ja auton asemapaikkana on Mäntsälä tai Porvoo.

Työn tekemiseksi sinulla on oltava vähintään:

- C-luokan ajo-oikeus
- Voimassaoleva ammattipätevyys
- ADR-kappaletavaralupa
- työturvakortti
- iloista ja työtäpelkäämätöntä asennetta

- Kuljettaja painesäiliöautoon

Huolehdit painesäiliökuljetuksista kippaavalla painesäiliöajoneuvolla. Lastaukset tapahtuvat Porvoossa ja toimitukset tapahtuvat eteläisen Suomen alueelle. Autolla ajetaan ainoastaan yhtä tuotetta. Työtä tehdään vuoroissa ja myös viikonloppuisin ajetaan.

Työn tekemiseksi sinulla on oltava vähintään:

- CE-luokan ajo-oikeus
- Voimassaoleva ammattipätevyys
- työturvakortti
- iloista ja työtäpelkäämätöntä asennetta

Tarjoamme vakituisia työpaikkoja ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen perinteisessä perheyrityksessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä jo tänään!

Ari Perttilä
0400-967 561
ari.perttila@ts-kuljetus.fi

Kuljettajaa etsitään

12.5.2019

Laskutustietojen päivittäminen

Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja siksi toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme 003702895223
Y-tunnuksemme 0289522-3
Verkkolaskuoperaattorimme OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjätunnus E204503
Sähköpostilaskuosoite 003702895223@sahkopostilaskut.fi

Mikäli verkkolaskujen lähettäminen ei onnistu, pyydämme teitä lähettämään paperiset laskut alla olevaan osoitteeseen:

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy
PL 59428
00063 LASKUNET

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja. Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien postiosoite pysyy ennallaan.

4.1.2019

Nimitysuutinen

Miki Saarinen on aloittanut joulukuussa 2018 Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy:ssä rakennustarvike- ja kaasukuljetusten ajojärjestelijänä. Saarisen tavoittaa ajojärjestelylle tutusta numerosta 040 861 73 52. Sähköpostiliikenne kulkee ajojärjestelyyn osoitteella miki.saarinen(ät)ts-kuljetus.fi.

23.12.2018

Rauhallista Joulua 2018

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista Joulua ja menestyksekästä vuotta 2019.

Rauhallista Joulua

21.8.2018

Polttoainekuljettaja Kotkaan

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy tarvitsee vahvistusta kuljettajakuntaan. Tarjoamme työtä oppimishaluiselle ja työtäpelkäämättömälle kuljettajalle polttoainekuljetusten parissa. Auton asemapaikkana on Kotka ja työ sisältää polttoaineiden jakelua pienasiakkaille sekä huoltoasemille lähinnä Kaakkois-Suomen alueilla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja myös viikonloppuisin ajetaan.

Työn tekemiseksi työnhakijalla on oltava vähintään:

- CE-luokan ajo-oikeus
- Voimassaoleva ammattipätevyys
- ADR-säiliöajolupa

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen perinteisessä perheyrityksessä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä jo tänään!

Ari Perttilä
0400-967 561
ari.perttila@ts-kuljetus.fi

24.10.2016

Pitkiin kuljetuksiin

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy kalustolaivasto kasvoi syksyn aikana kolmiakselisella Faymonville Telemax -jatkoperävaunulla. Monikäyttöinen perävaunu soveltuu erikoiskuljetusten ohella myös tavanomaiseen rahtiliikenteeseen. 

Kaksijatkoinen ja kolmella ohjaavalla akselilla varustettu perävaunu venyy jopa 29,2 metriin, joten kyseessä on yrityksen kaikkien aikojen pisin perävaunu. Samanaikaisesti laivastoon saapui myös yhtiömme perinteistä brändiä kantava vetoauto. 

Faymonville jatkorekka

2.5.2016

Säiliökalustoa Kangasalalta

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy on saanut käyttöönsä Kangasalalla toimivan Alumatic Oy:n varustelemia polttonesteajoneuvoja. Uusissa, ympäristövaikutuksiltaan alhaisissa yhdistelmissä on lukuisia turvallisuuutta parantavia ominaisuuksia.

Alumatic

7.9.2015

Saarisen kalustoa Scania Maailma -lehdessä

Scania Maailman toimittaja tutustui keväällä 2015 käyttöönotettuun viisiakseliseen nosturiautoon. Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä.

2.9.2015

Lisää kapasiteettia polttonestekuljetuksiin

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy on ottanut käyttöönsä uuden polttonesteiden kuljettamisessa käytettävän yhdistelmän, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan työtä helpottaviin ja turvallisuutta lisääviin teknisiin ominaisuuksiin. Eurotank Oy:n varusteleman yhdistelmän ominaisuuksiin kuuluu muun muassa lajinsa edistyksellisimpiin lukeutuva sekoituksenestojärjestelmä, alkolukko, kaistavahti sekä adaptiivinen vakionopeudensäädin.kuljetuksia ja logistiikkaa vuodesta 1972 - ts-kuljetus.fi